LOTS NADAL A ECO D’AQUI! FINS AL 17/12/12

LotsNadalECODAQUI
Presentem la nostra proposta de regals i lots per aquestes festes de nadal. Tenim 4 models i podeu demanar la quantitat de lots que volgueu, i pot ser tant per empreses (regals a clients i treballadors) com per a particulars (regals per a la família, amics, etc..). Els podeu demanar a partir d’avui mateix i teniu de plaç fins el dia 17 de desembre per demanar-los, els repartirem a partir de la setmana que ve!

Esperem que us agradin!

1 LOT DE PRODUCTES CAL VALLS
Producte: vi negre Cabernet Sauvignon 2011 Casa Pardet, Oli verge extra 750 ml, suc de poma 1L, suc de pinya 1L, pebrot piquillo extra 200g, oliva arbequina 200g, puntes d’espàrrecs 150g, melmelada de préssec 370g i d’avajonera 240g, galets 500g, flor de sal 100g, xocolata 70% 100g i d’avellana 100g, codonyat 300g, avajonera seca 100g, músic de fruits secs 100g, cafè mòlt 100% natural 250g i crema de balsàmic 150ml.
Preu: 61 €
2 LOT CAPRICI
Fruita: pinya, mango, alvocat, kumquat, dàtil medjool, músic de fruits secs, plàtan, caqui, coco i poma. Producte: vi negre Cabernet Sauvignon 2011 Casa Pardet, Oli verge extra 750 ml, suc de pinya 1L, pebrot piquillo extra 200g, oliva arbequina 200g, puntes d’espàrrecs 150g, melmelada d’avajonera 240g, galets 500g, xocolata 70% 100g, xocolata d’avellanes 100g i crema de balsàmic 150ml.
Preu: 57 €
3 LOT DE FRUITES VARIADES I PRODUCTES CAL VALLS
Fruita: pinya, mango, alvocat, kumquat, dàtil medjool, músic de fruits secs, plàtan, kiwi, caqui, coco i poma (6 Kg aprox.). Producte: suc de pinya 1L, suc de poma 1L, pebrot piquillo extra 200g, oliva arbequina 200g, puntes d’espàrrecs 150g, melmelada de prèssec 370g i codonyat 300g.
Preu: 44 €
4 LOT DE FRUITES VARIADES
Pinya, papaia, alvocat, kumquat, nous, dàtil medjool, papaia, músic de fruits secs, , plàtan, kiwi, caqui, coco i poma. Pes aproximat de fruita: 7 Kg.
Preu: 32 €

Ens reservem el dret de variar algun producte per fi d’existències

Salutacions i bon nadal!!

Alvocats ecològics cultivats a Catalunya!

Aquesta setmana hem fet una volta per el delta del Ebre, allí hem conegut al Agustí i la Meritxell de la Calafa d’Alcanar que ens han presentat els únics ECO ALVOCATS cultivats a Catalunya. Vam aprofitar també per saludar al Josep Marxala i els seus fantàstics cítrics, i ens hem portat uns quants quilets de TARONJES que trobareu en el apartat d’extres

Avocadobarretina

2fotos delta

Cosmética ecológica en ECODAQUI

Siguiendo con nuestra búsqueda constante de nuevos productos, os acercamos la gama de higiene personal y cosmética ecológica certificada de la firma SANTE. Una línea de productos naturales, modernos, accesibles, y con tres certificaciones ecológicas.

Os enviamos la oferta y el catálogo de los productos, por si queréis completar vuestras cestas de la semana que viene (S43), en ellos podréis encontrar geles y champús con aromas frutales, cremas de manos, bálsamos, y dentífricos naturales de salvia y mirra.. Los pedidos se servirán únicamente junto con las cestas, o a compras superiores a 20 euros.

De momento es una oferta limitada en productos, y pensamos ampliarla en función a la respuesta recibida. Aceptamos sugerencias de otros productos, sean de higiene personal, cosmética u otros.

Esperamos que sea de vuestro interés!

Extres de les cistelles. Ous ecològics de Cal Bergé.

Els millors ous ecològics del país, fans del Juli Bergé i de la seva manera de treballar..

Informació de l’explotació

Som una explotació familiar dedicada a cultius extensius de fruita dolça i a l’avicultura de posta. Tots els nostres productes estan certificats pel CCPAE com a ecològics. Estem situats a la comarca de la Noguera, al poble de Bellcaire d´Urgell, on tenim els camps, la granja i la sala de classificació i d’envasament dels ous. Les nostres gallines viuen en llibertat, disposen de molt espai de pastura i, com que creixen lliures d’estrès, poden desenvolupar els seus hàbits socials. Formem part de l’Associació de Productors d’Ous Ecològics de Catalunya.

Productes de producció pròpia:

  • Ous ecològics
  • Poma ecològica

Extres de les cistelles: Oli d’oliva ecològic Camins de verdor.

Camins de verdor es un aceite de oliva virgen extra de calidad superior. Procede del fruto natural de las aceitunas arbequinas cultivadas en nuestras fincas de la Vall del Corb. Donde la naturaleza cede la singular riqueza de un suelo poco profundo y la diferente incidencia de un clima entre mediterráneo y continental.

El producto

La combinación de la elaboración ecológica con un elegante y contemporáneo diseñoconcurren de manera más que satisfactoria a que Camins de Verdor cumpla con su objetivo de llevar hasta el paladar de los consumidores la mejor selección de unos productos que gratifican tanto a los que los elaboran como a los lugares de los que proceden.

El aceite de oliva

Procedente de aceitunas de variedad arbequina de calidad superior, Camins de Verdor es unaceite virgen delicadamente dulce de perfil suave y fragante. Fresco con breves apuntesamargo y picante como genuino gesto de carácter, su paladar tiene una gran diversidad de aromas de fruta fresca y matices de almendra y hierbas aromáticas. Armonioso y de una gran personalidad.

Reglas de producción, selección y control de calidad

En este aspecto resultan fundamentales una serie de pequeños pasos para garantizar aceites sumamente puros, de baja acidez y con todas sus caracteristicas individuales

Esta filosofía nos ha llevado a elaborar las siguientes reglas importantes para la producción de los aceites de Camis de Verdor:

  • Trazabilidad: La totalidad de las aceitunas utilizadas para la producción de los aceites deCamins de Verdor están regidas bajo un sistema de trazabilidad que garantiza el origen de las mismas.
  • Proximidad a la Almazara: las aceitunas recogidas deben estar a una distancia máxima de 1 hora de la correspondiente almazara para garantizar la molturación inmediata del fruto.
  • Extracción en frío: sin excepción, los aceites se prensan en frío a una temperatura máxima de 24º C. En la práctica habitual del sector la extracción se hace entre 27º-28º C.
  • Certificación Ecológica: La totalidad de los aceites de Camins de Verdor y su almazara estáncontroladas por el CCPAE (Certificación Catalana de Agricultura Ecológica)

La base fundamental para obtener un aceite de Calidad Extrema es seguir el producto a lo largo de todas las etapas del proceso, sin abandonarlo nunca. Para lograr calidad, se tiene que vivir en los olivares como es el presente caso, no bastando únicamente estar físicamente en el momento de la cosecha, sino que se debe observar el árbol durante todo el año, para llegar a la transformación en un estado perfecto. Además durante la extracción y la conservación en bodega, todo debe realizarse bajo constante vigilancia, ya que ninguna operación admite que se cometan errores, siendo en esta fase donde se elabora el producto de la forma mas natural posible.