Hola Caputxeta Eco!

 

Hola Caputxeta Eco!!!

Ja ha arribat lacaputxetaeco.com, la botiga online d’Eco d’aquí! Esperem que us agradi; la hem fet pensant en vosaltres. Volem facilitar-vos la feina a l’hora de fer les comandes, oferir-vos un ventall més ampli de productes i donar-vos més temps per realitzar la vostra compra des de qualsevol dispositiu.  Amés, també podreu consultar el vostre saldo Ecobó, les cistelles pendents o l’històric de comandes.

Activem la cistella de la setmana a la web els divendres (aquesta setmana es especial), i us enviem el butlletí d’igual forma, però sense els documents excel adjunts, hi ha els enllaços a cadascuna de les cistelles de la botiga, des de on podreu fer les vostres comandes (tambè fer canvis) i al apartat mercat fresc (fruita i verdura) i rebost (envasats), podreu completar la cistella amb els productes extres. Un cop rebem la vostra comanda i comprovem stocks, rebreu una confirmació de comanda processada que vol dir que tot va endevant!

Els dies de repartiment i l’hora de recepció de les comandes no canvia. Els que demaneu la cistella a mida podeu anar directament al apartat mercat fresc o al rebost, i escollir els productes que necessiteu, sense més..

Esperem que tot funcioni correctament aquesta primera setmana :-) si teniu cap dubte ens ho feu saber.. salut i llarga vida a la Caputxetaeco!!!


Cistella + Q gran

…I sempre pots crear la teva Cistella personalitzada

La cistella pot tenir petites variacions, si hi ha incidències de darrera hora en alguna collita.

 

Ja som ECO-VEGANS

Ja som eco-vegansSuposo que alguns ja us haureu adonat que hem deixat d’oferir ous en les cistelles. No cal dir que la línia del nostre projecte sempre s’ha basat en el respecte cap a la terra i, precisament per això, nosaltres ens preguntem: ¿i per què no respectar també als animals?

Des de setembre, ressò d’aquí  s’ha unit a un moviment que lluita pel benestar de tots els animals, proclamant un projecte 100% vegetarià (vegà), pel que no es comercialitzarà cap aliment d’origen animal: ous, llet, formatge , iogurt, carn, peix, mel, etc.

Aquesta científicament demostrat que és possible portar una alimentació vegetariana en totes les etapes de la vida, llavors … per què no fer-ho?

Per què un projecte eco-vegà?

Moltes raons són les que ens animen a transformar-nos en un projecte eco-vegà ; ètica, salut, ecologia, medi ambient i benestar. Considerem que en ser una empresa bolcada en la alimentació ecològica , hem de ser conseqüents i respectuosos amb les nostres conviccions.

De quina manera s’aconsegueix això?

Respectant la terra que ens dóna de menjar, però també respectant als animals que hi viuen, ja que formen part de l’ecosistema. Avui dia, la cria massiva d’animals i l’explotació dels seus productes, fa que visquem 1 desequilibri insostenible . Un excés de malbaratament energètic, consum de matèries i contaminació atmosfèrica està directament relacionat amb el consum d’animals. Així mateix, tractar els animals com a mers productes en comptes de com a éssers vius, fa que ens desnaturalicemos i ens allunyem dels nostres orígens, oblidant-nos que nosaltres mateixos també som animals. Cal no oblidar tampoc que els aliments carnis, així com els seus derivats no són beneficiosos per a la salut, aportant-nos molts problemes, malalties i poques avantatges nutricionals.

A tall de conclusió, pensem doncs, que una alimentació vegetariana és l’opció més adequada, la que més ens representa com a empresa dedicada a mantenir l’entorn ia respectar qualsevol forma de vida. Per tant, consumir aliments d’agricultura ecològica i no incloure productes animals ni els seus derivats en les nostres ofertes és la manera més responsable i saludable de mantenir sa el planeta, és a dir, de tenir cura de la natura. Si fem una breu reflexió sobre això i ens impliquem, aviat ens adonarem que tenint cura de la Terra, també ens cuidem a nosaltres mateixos. I aquesta és la nostra responsabilitat .

Podeu trobar més informació sobre alimentació vegetariana al web de nostre dietista vegetarià .

¿QUÉ ES LA RESPONSARBOLIDAD?

Desde el principio de esta actividad nos ha preocupado el tema de las emisiones de Co2 y por ello hemos conseguido que nuestro Proyecto Eco d’Aquí se base en el fomento de los alimentos locales y próximos. No obtante damos muchas vueltas para poder recoger todos los productos y repartilrlos. Semalmente venimos emitiendo unos 470 kilos de Co2, lo que equivale a 175 litros de gasoil. Los vehiculos eléctricos de momento no tienen bastante autonomía.

Para compensar estas emisiones hemos sido pioneros en crear los “Bonos de Responsarbolidad Compartida” junto a la Fundación + Árboles. Este es el año internacional de los Bosques y es una gran oportunidad el poder ayudar a frenar la deforestación del sureste ibérico y compensar así nuestra deuda medioambiental.
Pero entendemos que esta responsarbolidad medioambiental ha de ser compartida y voluntaria. Los Bonos emitidos por la empresa agroforestal Maderas Nobles del Segura  cuestan 1€ y compensan el equivalente a 11,1 kg de Co2. Cada 30 tickets se plantará 1 árbol y 4 arbustos en la Sierra de Alcaraz, Albacete.
Los tickets los llevaremos en los repartos y quien quiera puede adquirirlos, de 1 en 1 o de 30 en 30, no hay límite!!! Estaría bien que fueramos un grupo de consumo ejemplar y que otros nos imiten en pro de un futuro algo menos calentito para nuestras generaciones venideras. Muchísimas gracias de antemano por vuestra colaboración!!!!