Ja som ECO-VEGANS

Ja som eco-vegansSuposo que alguns ja us haureu adonat que hem deixat d’oferir ous en les cistelles. No cal dir que la línia del nostre projecte sempre s’ha basat en el respecte cap a la terra i, precisament per això, nosaltres ens preguntem: ¿i per què no respectar també als animals?

Des de setembre, ressò d’aquí  s’ha unit a un moviment que lluita pel benestar de tots els animals, proclamant un projecte 100% vegetarià (vegà), pel que no es comercialitzarà cap aliment d’origen animal: ous, llet, formatge , iogurt, carn, peix, mel, etc.

Aquesta científicament demostrat que és possible portar una alimentació vegetariana en totes les etapes de la vida, llavors … per què no fer-ho?

Per què un projecte eco-vegà?

Moltes raons són les que ens animen a transformar-nos en un projecte eco-vegà ; ètica, salut, ecologia, medi ambient i benestar. Considerem que en ser una empresa bolcada en la alimentació ecològica , hem de ser conseqüents i respectuosos amb les nostres conviccions.

De quina manera s’aconsegueix això?

Respectant la terra que ens dóna de menjar, però també respectant als animals que hi viuen, ja que formen part de l’ecosistema. Avui dia, la cria massiva d’animals i l’explotació dels seus productes, fa que visquem 1 desequilibri insostenible . Un excés de malbaratament energètic, consum de matèries i contaminació atmosfèrica està directament relacionat amb el consum d’animals. Així mateix, tractar els animals com a mers productes en comptes de com a éssers vius, fa que ens desnaturalicemos i ens allunyem dels nostres orígens, oblidant-nos que nosaltres mateixos també som animals. Cal no oblidar tampoc que els aliments carnis, així com els seus derivats no són beneficiosos per a la salut, aportant-nos molts problemes, malalties i poques avantatges nutricionals.

A tall de conclusió, pensem doncs, que una alimentació vegetariana és l’opció més adequada, la que més ens representa com a empresa dedicada a mantenir l’entorn ia respectar qualsevol forma de vida. Per tant, consumir aliments d’agricultura ecològica i no incloure productes animals ni els seus derivats en les nostres ofertes és la manera més responsable i saludable de mantenir sa el planeta, és a dir, de tenir cura de la natura. Si fem una breu reflexió sobre això i ens impliquem, aviat ens adonarem que tenint cura de la Terra, també ens cuidem a nosaltres mateixos. I aquesta és la nostra responsabilitat .

Podeu trobar més informació sobre alimentació vegetariana al web de nostre dietista vegetarià .

També disponible en Español, English

4 replies
  1. Lula.
    Lula. says:

    Enhorabuena,cada vez somos mas los comprometidos y da gusto ver como productores y tiendas también se comprometen con todos los animales y el ecosistema.

    Respon

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>